• Vandaag voor 13u besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending naar afhaalpunt vanaf €50,-

  Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

  Leef jij je droom of droom jij je leven?

  Tijdens het slapen droom ik héél soms over een heerlijke vakantie aan een wit zandstrand met helderblauw water, maar vaker droom ik ’s nachts onrustig omdat ik een drukke dag achter de rug heb en ik in mijn slaap de dag nog een keer herbeleef.

  Leef jij je droom of droom jij je leven?
  Charlie's Favorieten

  Gastblogger: medewerker Charlie Choe en mama van twee kleine kinderen


  Tijdens het slapen droom ik héél soms over een heerlijke vakantie aan een wit zandstrand met helderblauw water, maar vaker droom ik ’s nachts onrustig omdat ik een drukke dag achter de rug heb en ik in mijn slaap de dag nog een keer herbeleef.

  Nachtkleding, pyjama’s, loungewear, slapen en dromen zijn woorden die tijdens mijn werk bij Charlie Choe onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit slaat terug op de 1e betekenis van een droom volgens de Van Dale. Het soort droom die je ’s nachts hebt.

  Maar ik wil op Wereld Droomdag ook eens stilstaan bij een droom die je kan hebben als toekomstbeeld. Hetgeen waar je op hoopt om ooit te realiseren. Want ook dát is een droom en iets waar Charlie Choe en ik jou graag bij willen hebben.

  Hoe vaak hoor je niet van een vriendin of collega dat zij alweer aftelt naar de volgende vakantie. Of doe jij dit zelf misschien stiekem ook? We leven allemaal een snel leven. Rennen vaak van huis, naar werk en verplichtingen. Waarbij je jezelf aan het einde van een drukke dag dan weleens afvraagt ‘waar doe ik het voor?’. Of het vermoeide gevoel aan het einde van een drukke dag en dat stemmetje dat zegt dat je het nog niet goed hebt gedaan voor iedereen.
  Herkenbaar? Ik zie je zachtjes ja knikken.

  Staan we wel vaak genoeg stil bij dingen die we echt zinvol vinden in ons bestaan? Zowel privé als zakelijk. Pak dit moment en zet samen met Charlie Choe en mij een kleine stap richting je droom.

  Ik ben geen psycholoog, adviseur of trainer. Ik kan je dan ook alleen aangeven hoe ík het ga aanpakken. Ik ben immers ook alleen maar een mama van drie kindjes, die ook te weinig stilstaat bij hetgeen ik op lange termijn zou willen bereiken.

  Doe je mee?

  Als ik veel ingewikkelde materie moet lezen dan haak ik vaak al af. Ik wil een toegankelijke laagdrempelige manier. Voor mij is dat door vaker ’s avonds (al is het maar 1x de maand) eens stil te staan bij hoe ik leef.  Thuis zal ik me dan heerlijk settlen op de bank in homewear. Als medewerker van Charlie Choe is dit natuurlijk in een fijn velours huispak van Charlie Choe, want daarin voel ik me comfortabel en op mijn gemak. De zachte stof omarmt me en ontspant me. Ik neem me voor om een heerlijk muziekje op te zetten (playlist Charlie Choe), waarbij ik al in de stemming kom om weg te dromen en zal een blad nemen waarop ik ‘wensen’ ga schrijven. Mijn collega is zo lief geweest om alvast een mooi Charlie Choe dromenblad te ontwerpen. Een soort moodboard waarop je je dromen kan visualiseren. Ik heb geleerd dat het dan geen moodboard is maar een visionboard. Zo leer nog eens wat ;-).

  Ik ga geen eisen aan mezelf stellen, want ik weet dat ik die in een druk gezin vaak niet kan waarmaken. Nee, ik ga stilstaan bij de dromen die ik eigenlijk heb voor mezelf en ons gezin. Ik zal op mijn visionboard plaatjes plakken, teksten schrijven, steekwoorden noteren of spreuken vermelden. Ik ga er vanavond op deze Wereld Dromendag dan ook meteen mee van start.

  En denk ik weer ‘waar doe ik het voor allemaal?’ dan zal ik me voornemen om beter mijn best te doen om mijn visionboard realiteit te laten worden.

  Ik hoop je geïnspireerd te hebben om dit ook eens te doen. Wellicht dat we dan niet meer aftellen naar de volgende vakantie, maar onze droom leven over een tijdje ;-).

  En ik zou geen medewerker van Charlie Choe zijn als ik je niet even de link stuur naar de fijne huispakken, waardoor ik al bijdraag aan de realisatie van 1 droom: ‘vaker tijd inplannen om zelf te ontspannen op bank’, want daardoor ben ik de volgende dag een leukere mama.

  ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’

  XOXO – Fijne Droomdag!

   

  Hierbij een kleine greep uit enkele sites die je kunnen helpen om dichter bij je droom te komen:

  - 5 stappen plan om je dromen te verwezenlijken

  - Margriet 'in 7 stappen je droom verwezenlijken'

  - Mama met vrijheid '10 krachtige verklaringen'

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Om niet te vergeten

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Charlie's Lounge: boekentips
   03 / Apr / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Charlie's Lounge: boekentips

  • Zelf suikerspinnen maken
   29 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Zelf suikerspinnen maken

  • 4 leuke paasactiviteiten voor thuis
   21 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   4 leuke paasactiviteiten voor thuis

  • Slaaptips: tips voor een betere nachtrust
   14 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Slaaptips: tips voor een betere nachtrust

  • Charlie Choe's iconische pyjamabroek
   07 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Charlie Choe's iconische pyjamabroek

  • Charlie Choe matching pyjama's voor het hele gezin
   01 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Charlie Choe matching pyjama's voor het hele gezin

  • Matching pyjama's voor moeder en dochter
   01 / Mar / 2024

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Matching pyjama's voor moeder en dochter

  • Blijf koel en stijlvol met Charlie Choe's pyjama shorts voor warme nachten!
   22 / Jun / 2023

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Blijf koel en stijlvol met Charlie Choe's pyjama shorts voor warme nachten!

  • Waarom onze iconische pyjamabroek favoriet is
   10 / Jan / 2023

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   Waarom onze iconische pyjamabroek favoriet is

  • 4 tips om beter te kunnen slapen
   05 / Dec / 2022

   Charlie Choe - 22 / Sep / 2021

   4 tips om beter te kunnen slapen

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen